4 bud på cykelophæng til din entré

Skal cykelen med ind i hjemmet? Det er der delte meninger om. Men alle kan vi nok blive enige om, at det er træls at få stjålet sin cykel, især hvis den har været dyr. Hvis du går meget op i din cykel, og måske har en dyr racercykel, en flot mærkecykel eller en vintagecykel du selv har istandsat, så er den ekstra attraktiv for lange fingre. En løsning kan derfor være at tage cyklen med indenfor når den ikke er i brug, det vil helt sikkert også bringe ekstra personlighed til din indretning.


Hvis cykelen skal med ind i entréen, gælder det om at få den integreret i indretningen. Der findes mange flotte cykelophæng som man kan vægmontere, så cyklen fremstår som et element i indretningen, i stedet for noget der bare står lidt malplaceret og fylder. Hvis du er meget stolt af din cykel, kan det også være en måde at udstille den på, så du også kan nyde synet af den derhjemme.

Vi har fundet 5 flotte cykelholdere som er oplagte til brug i entréen, som vi nu vil vise dig:


Navnet siger næsten det hele. White Vintage er et noget så smukt cykelophæng i hvid, som især passer godt til dig med en cykel i vintage stil. De hvide stålophæng har detaljer af læder og messing, som gør at de oser af eksklusiv kvalitet. Cykelophængene passer godt ind i den hvide og minimalistiske entré.


Iceberg fra Woodstick er en utrolig skulpturel og smuk cykelholder, som fremhæver din cykel som det kunstværk den er! Cykelophænget er håndlavet i egetræ og har utrolig mange udtryk, alt efter hvilken vinkel du ser den fra. Den kan købes hos Woodstick, hvor du også finder flere cykelophæng af samme karakter.


Mikili har lavet dette stilrene og smukke cykelophæng, som kaldes Tían. Her har vi igen et cykelophæng, med en opbevarings-funktion, til alle de småting du ellers har i entréen, så som nøgler og måske en lås til din cykel. Ophænget er utrolig gennemført og funktionelt, med mange flotte detaljer. Så skader det heller ikke, at ophænget sagtens kan stå alene på væggen og se smukt ud, selvom din cykel ikke hænger der.


Det sidste cykelophæng vi vil vise jer, hedder Heart og er fra Hang Bike. Ophænget vandt guld til årets Red Dot Design Awards, som er en international design og kommunikationsdesignpris. Det hjerteformede, spinkle og stilrene design, er oplagt til alle dem, hvis hjerte banker for deres cykler.

Fotokilder/Source:
Foto 1: BoligLiv // Foto 2: Est Living, Foto Derek Swalwell //

 

Skriv et svar