DIY julekrans

Kransen er et hyggeligt efterårs eller juleprojekt, som mange kaster sig over hver jul. Et gør-det-selv juleprojekt, giver en god anledning til samvær med dem man holder af, og en hyggestund med småkager og julemusik i baggrunden. Med en hjemmelavet julekrans får man muligheden for at gøre sit julepynt mere personligt og slippe fantasien løs.

kransekollage_meksterntfoto

1. Lina Östling     2. Boligmagasinet – Thomas Dahl

Hvis man er til den moderne og minimalistiske julekrans, er grene så som eucalyptus gode at bruge, da de pynter utrolig smukke. Eucalyptusgrene har også den fordel, at de holder sig flot selvom de tørrer. Hvis du ønsker at pifte den simple krans lidt op og gøre den ekstra hyggelig, kan du bruge en kransering hvor det er muligt at placere et lys i midten.


Foto kredit: Georigia De Lotz


Foto kredit: Annie Spratt

vildkrans
1. Fox Fodder Farm       2. & 3. Designlovefest


Foto kredit: Daria Shetsova

Hvis du ikke er tilhænger af den minimalistiske jul, men ønsker et lidt mere vildt og naturligt udtryk, så kan du give dig i kast med en stor og lettere pjusket krans. Disse store kranse er naturligvis et lidt større projekt at kaste sig ud i, end de foregående kranse, men man opnår også en opsigtsvækkende krans, der emmer af noget nordisk og vildt. De store kranse pynter rigtig fint på en hoveddør, men du kan også sagtens hænge dem indenfor i julen.

På vores webshop kan du finde et sæt med 3 kobberringe og andet julepynt, til helt eget kranse-projekt. God fornøjelse!

Skriv et svar