14 smukke vægspejle til badeværelset

Spejle er fantastiske til skabe dybde i et rum, og de kan samtidig være med til at fremhæve og understrege særlige elementer i rummet. Når du skal vælge spejl til badeværelset, er der masser af muligheder. Du kan vælge alt fra det helt enkle væg-til-væg spejl til de mere karakterfulde spejle.

Vil du gerne tilføre en mere varm og hyggelig stemning til et badeværelse domineret af kølige farver og materialer, kan et spejl i træramme give et mere lunt og afbalanceret udtryk. Et spejl med en sort ramme skaber derimod en markant kontrast og kan være med til at give indretningen kant. Runde former er en populær trend, og et rundt spejl kan ofte fungere som et fint og dekorativt indslag i badeværelset.

Der findes et hav af muligheder, og her har vi udvalgt 14 af vores favoritter, som hver især tilføjer noget særligt til badeværelsets indretning.

Væg-til-væg spejl

Spejle til badevaerelset_altomindretning_4_
Foto kredit: Adam Oscilowski
Væg-til-væg spejle som det her er velegnede til at skabe en helt særlig, rumlig fornemmelse i badeværelset og få det til at virke større end det egentlig er. Det er også praktisk til familier, hvor der er rift om spejlet om morgenen til tandbørstning og makeuplægning. Med så stort et spejl kan I stå på rad og række og hyggesnakke som et lille, socialt morgenritual.

Spejle til badevaerelset_altomindretning_10
Foto kredit: Oscar V
Her er væg-til-væg spejlets praktiske størrelse tænkt direkte ind i indretningen, så der med to vandhaner og en stor hylde under håndvasken er plads til hele familien. Et ekstra lille spejl med forstørrende effekt er der også gjort plads til.

Spejle til badevaerelset_altomindretning_8
Foto kredit: Oscar V

Aflangt spejl

Spejle til badevaerelset_altomindretning_11
Foto kredit: Gordon Johnson
Dette diskrete, aflange spejl gør ikke væsen af sig, men giver igen god plads til, at flere kan benytte det samtidig – dejlig praktisk hvis I bor flere sammen. Samtidig er spejlet placeret, så der fremhæver de lange linjer i badeværelsets generelle indretning gennem fliser, gulv og den firkantede håndvask og skab. Det giver en simpel, men ret elegant effekt.

Karakterfuldt og designet spejl

Spejle_badevaerelse_altomindretning_2
Foto kredit: Hayon Studio
Dette fine, karakterfulde spejl passer godt til det lille badeværelse uden den store plads. De afrundede hjørner og det smukke messingstativ, der holder spejlet på plads, tilfører rummet et strejf af charme og personlighed.

Spejle med træramme

Spejle til badevaerelset_altomindretning_5
Foto kredit: Longmaneagle
Et fint og ret romantisk spejl, hvor den smukt svungne, udskårne træramme giver badeværelsets indretning varme og stemning.

Spejle til badevaerelset_altomindretning_12
Foto kredit: Longmaneagle
En mere simpel og neutral træramme, der med sin varme tone har et flot, gammeldags og rustikt udtryk.

Spejle til badevaerelset_altomindretning_7
Foto kredit: BHG
Her er trærammen holdt i samme nuance som resten af badeværelset, og sammen med toiletbordet af træ afbalancerer det de hårdere materialer som fliser, armaturer og håndvask.

Runde spejle 

Spejle_badevaerelse_altomindretning_1
Finurligt design inspireret af det klassiske, runde spejl. Kan fås her.

Spejle til badevaerelset_altomindretning_9

 

Spejle til badevaerelset_altomindretning_3_1
Foto kredit: Timberawards
Ved at sætte spejlet op på en hylde får du en bedre mulighed for at se dig selv i hel figur uden at behøve et stort spejl.

Spejle til badevaerelset_altomindretning_2
Foto kredit: Funktionelt
Her er hylden en del af rammen, hvilket giver en god lille opbevaringsplads til toiletsager.

Kontakt os på info@greenvillagestudio.dk, hvis du har brug for hjælp til at finde et lignende spejl til dit badeværelse.

Skriv et svar