Udnyt de høje vægge og få mere opbevaringsplads

Høje vægge giver en dejlig rumlig fornemmelse, men de får sjældent en praktisk funktion i indretningen. Har du begrænset plads i boligen, eller savner du bare noget ekstra plads til opbevaring, kan du udnytte, hvis et eller flere af dine rum har ekstra høje vægge. Ved at sætte hylder op eller placere en høj reol ved en af væggene kan du få ekstra opbevaringsplads og samtidig diskret udnytte rummets dimensioner.

Hvis du leger lidt med udtrykket, kan du skabe en fin, personlig væg med plads til bøger eller dekorative genstande, og ved at kombinere hylder og reoler på kryds og tværs kan du skabe en opbevaringsløsning, der samtidig fungerer som en udstilling af dine yndlingsting.


Foto credit: Avlhem

Indretning med vægreol_altomindrenting_1
En mere kreativ løsning, hvor væggen bliver omskabt til en personlig udstilling af smukke billeder og illustrationer. En god løsning, hvis du vil gøre rummet mere personligt og dekorativt. Kombineret med rustikke trækasser giver det samtidig god opbevaringsplads.

e3
En reol behøver ikke fylde hele væggen. I et stort rum som eksempelvis stuen kan en hvid reol gå i et med væggen, så det stadig føles, som om der er godt med plads i rummet.

e8

e2
En reol med hylder, der varierer i størrelsen, giver et asymmetrisk udtryk, som virker mere personligt. Samtidig passer det godt til både opbevaring af bøger og udstilling af små og større nipsgenstande.

indretning_høj væg_2.
I en lejlighed med meget højt til loftet kan en skræddersyet gulv-til-loft-reol gøre boligen mere hjemlig og hyggelig.

indretning_høj væg_6
Et lille værelse hvor pladsen er udnyttet optimalt. Trappen op til hemsen såvel som de skrå vægge benyttes til opbevaring ved hjælp af indbyggede reoler.

stue 9
Her er det små frithængende vægskabe, der på smart vis er sat sammen til en hjemmelavet reol.

Skriv et svar