4 haveborde til frokost i det grønne

Det er efterhånden tid til at spise ude. Sommeren er det tidspunkt, hvor dit uderum kommer til sin ret, og her skal det udnyttes, at du har en have.

Når du skal vælge havemøbler, er det vigtigt at tænke i praktiske, lette møbler. Især hvis du vælger borde og stole af naturmaterialer, der ikke så godt tåler regn og blæst. Overvej, hvor meget du vil sidde ude, om du vil invitere til større middage i det fri, så du får brug for et stort spisebord til haven med god plads.
Hvilken stil skal din spiseplads i haven eller på terrassen – let og romantisk eller praktisk og funktionel?

I dette indlæg guider vi dig til 4 forskellige store haveborde med tilhørende siddearrangement, så du kan finde inspiration til, hvordan du vil indrette dig med spisebord i haven.


Bifrost spisebord fra Ilva: Dette rustikke havebord står solidt plantet i jorden og emmer af nordisk stil. Bordpladen er af fibercement, mens benene er lavet af olieret egetræ. Enkel og med god plads til at sidde omkring.

Margret havestole fra Sika Design: Disse fine havestole passer godt sammen med Bifrost havebord, fordi deres elegante og lette design bløder bordets lidt strenge, nordiske udtryk op. Stolene er
velegnede til udelivet, da de er lavet af aluminium og ArtFibre, som er kunstige fibre af polyethylen.


Overlap havebord fra Skagerak: Er du til det helt simple og rustikke, kan havebordet fra Skagerak også være en løsning. Med et fundament af solide stålben, der fås i både mørkegrøn og sort, og en bordplade af enkle træplanker er det et spisebord uden dikkedarer.

Overlap bænk: Med til havebordet hører også en bænk i samme enkle design. Det kan være en god pladsbesparende løsning, der er sjov, fordi det giver følelsen af at være på skovtur at sidde bænket omkring havebordet.


Sino spisebord: Velegnet bord til udendørsbrug med en bordplade af nonwood – hærdet plast der ligner træ. Stellet er af pulverlakeret aluminium, og det findes i både en hvid og en sort udgave.


Core spisebord: Cane-lines smukke havebord er ren luksus med en bordplade af teaktræ og et stel af kraftigt aluminium. Du kan få det i forskellige størrelser, og det enkle design passer ind overalt.

Core spisebordsstol: Til Core bordet hører også Cane-lines fantastiske havestole. De er både behagelige og virkelig praktiske, fordi de har indbyggede hynder med quick dry skum og er betrukket med Cane-lines eget SoftTouch stof, der er dejlig nemt at gøre rent. På den måde kan du slippe for løse havehynder og kan bruge stolene uden at blive våd selv efter det har regnet.

Skriv et svar