Potter til terrassen og altanen

Sommeren er over os, hvilket betyder mere tid i haven og på altanen. Det er dejligt at omgive sig med planter udendøre, men mange synes at det kan blive lidt uoverskueligt med blomsterbede i haven. Fordelen ved at plante dine planter i krukker er, at du kan flytte rundt på dem som du nu lyster, og nogle planter kan stå både ude og inde. Vi har kigget nærmere på nogle flotte krukker, som kan holde til vejr og vind.


Ferm Living laver disse potter, som fås i 3 forskellige farver og mange størrelser og former. De grå potter er et meget sikkert valg, som du med garanti kan bruge år efter år. Potterne er meget stilfulde, og kan sagtens stå både ude og inde.


House Doctor har lavet disse to forskellige frostsikre potter af cement og beton, som er helt oplagte til brug udendøre. Potterne har et råt og patineret udtryk, hvilket gør at de måske ikke passer så godt ind i stuen om vinteren. Potterne er dejlig store, og tager sig godt ud med små træer i.


Hübsch har lavet disse glaserede potter i forskellige farver og størrelser, som er smukke at kombinere. Potterne passer godt ude såvel som inde, da de er lidt mere finpolerede i det, end for eksempel House Doctor potterne.


Vores yndlingspotter i år, er helt klart disse Edge Potter fra Skagerak, designet af kvinderne bag den toneangivende butik, Stilleben. De fås i forskellige størrelser og farver, og både med og uden glassur. Farverne holder sig indenfor den klassiske terracotta-skala, og du kan med fordel kombinere flere forskellige farver i en klynge. Formsproget er meget elegant, og minder helst om klassiske græske og ægyptiske vaser, blot i en nyfortolket nordisk version.

De smukke håndlavede lerpotter på forsidebilledet er fra Bergs Potter.

Skriv et svar