Vi skaber rum der heler mennesket og passer på vores planet

 

Det handler om dig og mig

Vi tror på at mennesker har brug for at komme tættere på naturen igen.
Ved at integrere flere naturlige elementer i din hverdag forbedrer du kvaliteten af dit liv og din bevidsthed om at passe på vores jord bliver styrket. Vi skaber rum og designs, der fremmer velvære samtidig med at vi bestræber os på, at planeten skal efterlades bedre, end da vi fandt den.

Siden 1950'erne, viser forskning at vi er blevet mere og mere distancerede fra naturen og vores moderne livsstil i stigende grad fører til øget stress. Men flere undersøgelser peger på, at naturen kan være nøglen til mental ro og velvære.
Three Columns

Hvordan påvirker vores omgivelser os?

Vi bruger 90% af vores tid indendørs

Mellem hjemmet, bilen, arbejdet, kommercielle rum og mere, tilbringer folk i gennemsnit 90 % af deres tid indendørs. Med tanke på de dokumenterede fordele ved kontakt med naturen, understreger denne procentdel behovet for mere naturinspirerede miljøer.

Hver fjerde sygmelding i Danmark er relateret til stress

Mennesker der lever i storbyen har to gange højere risiko for skizofreni, 21 % mere angst, 40 % flere humørforstyrrelser end mennesker, der har kontakt med naturen. I dag rammer psykiske lidelser 1 ud af 4 voksne.

Indendørs luft er 10 gange mere forurenet end udendørs

Luftforurenende stoffer er op til ti gange højere indendørs end udenfor. Valget af de fysiske rammer vi befinder os i, kan kraftigt påvirke den luft, vi indånder og derved hvordan vi trives.

Green Village Studio ligger i København og er foundet af indretningsdesigner Betina Flies. Med udgangspunkt i filosofien omkring biophilic design, ønsker vi at kombinere vores mange års erfaring med indretning og design, med vores forkærlighed for naturen. Vi ønsker at skabe inspirerende hjem og arbejdspladser hvor mennesker og natur lever i harmoni med hinanden.

Vi samarbejder med designpionerer og producenter i hele verden og vores sortiment af produkter er nøje udvalgt ud fra æstetik og funktionalitet.

Nature is the source of all true knowledge 

Leonardo Da Vinci