6 bud på DIY børnesenge

Børneværelset er det sted, hvor vi oftes kaster os ud i at lave DIYs. Der må være noget over rummets legende stemning, og fornemmelsen af at her er alt tilladt, der gør at vi bliver så inspirerede af børneværelser. Men det er også ofte nødvendigt med DIY løsninger i børneværelser, da der i højere grad er behov for opbevaringsløsninger og plads, end i hjemmets øvrige rum.

En helt ny DIY seng til dit barn er en opgave i den lidt større ende, men der findes forskellige sværhedsgrader at gøre det i, og så er det også altid muligt at søge hjælp hos en fagkyndig, hvis du er blevet inspireret af en seng, der er udover dine egne evner.

Vi har samlet nogle af vores yndlings DIY børnesenge, som vi vil vise jer her.

Mini-huse og krydsfinér, har været to stærke nøgleord for hjemmebyggede senge. Krydsfinér er også et billigt og tilgængeligt materiale, og så er der bare noget hyggeligt over at sove i et lille hus. Børn er som oftes vilde med sådan nogle mini-univers, som er deres helt egne. Hvis du har loftshøjde men ikke så meget gulvplads, er den oplagte løsning at få løftet sengen fra gulvet, så der bliver plads til leg under.

Når nu du er igang med en skræddersyet seng, kan du ligeså godt indtænke løsninger på flere behov, og få et multifunktionelt møbel. Den oplagte løsning er at sørge for en masse plads til opbevaring i sengen. Det kan gøres ved fx. at bygge opbevaring under sengen, eller ved at lave trapper op til sengen med opbevaring i.


Her er der nogle lidt mere avancerede bud på gør-det-selv senge, som kræver at du har hænderne skruet rigtigt på, og har forstand på hvad du laver. Men det er helt klart nogle senge med kæmpe wow-faktor, som med garanti vil gøre dit barn glad. Det er også muligt at overføre nogle af elementerne fra disse bud, til noget mere simpelt, rent håndværksmæssigt. Fx. kan du bruge maling til at afgrænse et område, på samme måde som på det første billede, og du kan bruge rigtige ekstradele fra en bil som på det andet billede, men overføre det til en mere simpel seng.

Vi håber at du er blevet inspireret og ønsker dig en god arbejdslyst med dit eget DIY projekt!

Kilder/Source
Foto 1: Arch Daily // Foto 2: Maéma Architects // Foto 3: The Socialite Family // Foto 4: Amandine Jules // Foto 5: Archi Products // Foto 6: Project Nursery // 

Skriv et svar