Skydedøre til enhver smag!

Vi er helt vilde med skydedøre! Skydedøre er som krydderi i indretningen, som giver din bolig personlighed og kant. Det skønne ved skydedøre er, at der findes et hav af muligheder – så du med sikkerhed kan finde en helt unik version der passer til dig, og understreger din stil. Vi bliver så begejstrede og inspirerede, når vi ser de mange forskellige versioner af skydedøre i folks hjem – så her har du 14 forskellige skydedøre, som du måske også vil føle dig inspireret af.


Er du mere til de afdæmpede farver, så er en skydedør i grå toner, ikke mindre imponerende. De sorte rustikke beslag bliver endnu mere fremtrædende, og står i flot kontrast til døren. Du vil opnå et flot synergi, hvis du bruger flere elementer af sort stål i indretningen, så som lamper og rammer, som spiller sammen med beslagene.


En skydedør i jern må være den ultimative rustikke løsning! Døren får en enorm pondus og bringer en industriel kant til din indretning. Brug gerne jern med lidt patina, da det understreger den rustikke stemning. Den rustikke dør står rigtig flot sammen med et betongulv, og er helt oplagt til for eksempel en vinkælder.


Når vi bevæger os over i noget med messing, tilføjer vi lidt ekstra klasse til skydedøren. Selvom skydedørsbeslagene er af sort jern, kan man sagtens bruge greb af messing som kontrast. Brug gerne en mørk dør så messinggrebene træder endnu mere frem. En skydedør med messinggreb, vil spille utrolig godt sammen med andre elementer af messing i indretningen.


Til det minimalistiske hjem, er en sort skydedør helt oplagt. Du kan enten vælge at male døren eller bruge en form for bejdsning, så strukturen i træet står frem. Vælg eventuelt en sort dør der er et par toner lysere, så skydedørsbeslagene træder endnu mere frem. Kombiner det med sorte greb af metal, og så har du en super smuk, klassisk dør!


Det er ikke kun farver du kan lege med på din skydedør, du kan også vælge at lave diverse mønstre i trækonstruktionen. Sildebensmønsteret er meget oppe for tiden, så det er et oplagt valg til din skydedør. Hvis du vælger en skydedør i træ, vil det give døren lidt mere spil og kant, hvis du skaber et mønster med brædderne.


Den rustikke skydedør af træ er slet ikke til at stå for! Træet må gerne have en masse patina, da det vil give noget helt unikt og personligt til din indretning. Der er mange muligheder, hvis man ønsker en rustik trædør, du kan både bygge en af genbrugsbrædder, eller finde en gammel brugt dør som du hænger op. Det er også muligt at arbejde med nyt træ, så det får et patineret-look.


Døre og vægge med vinduesglas, er en af de helt store trends i disse år – og det kan vi godt forstå. Ligemeget om du bruger sortmalet træ eller jern til skydedøren, så vil du opnå et resultat som giver et lækkert New Yorker-vibe til din bolig. En skydedør med vinduesglas er en god løsning til dig, som ønsker en let opdeling af rum, hvor lyset har mulighed for at strømme igennem.

Vi håber at du er blevet ligeså inspireret som vi er – og ønsker dig held og lykke med dit skydedørsprojekt!

Kilder/source:
Forsidefoto  Cozy and Ever greens/
Foto 1: Home Depot // Foto 2: Meyer Davis Studio // Foto 3: Morgan Harrison Home // Foto 4: Mclain Homes // Foto 5: Mercado Libre // Foto 6: Habitissimo // Foto 7: E Interiors // Foto 8: House Seven Design // Foto 9: Jeff Lewis Company // Foto 10: Roji // Foto 11: Cuyana // Foto 12: Wayfair // Foto 13: Styling Cleo Scheulderman til Vtwonen, foto af Jeroen van der Spek // Foto 14: Better Homes & Gardens // Foto 15: Belathée Photography // Foto 16: Metalworks //

Skriv et svar